2013. július 12., péntek

4. fejezet - Piszkos dolgok

Mint azt láthattátok a menüben, csináltam egy 'Előzmények' részt. Azt hiszem, ez segít egy kicsit néhány dolgot megérteni. :)


Alighogy beléptünk a night clubba, orromat megcsapta a pia és a drog szaga. A helyiségben rengeteg fiatal volt. Gyakorlatilag mindegyikük be volt szívva. A piros és kék fények szintén ilyen színűre festették a ködöt, amit a plafonra erősített ködgépek csináltak.
Idebent olyan meleg volt, hogy le kellett vennem a kabátomat, ha nem akartam élve megfőni. Az egyik srác elvette tőlem a ruhadarabot, azzal a szöveggel, majd ő hozza. Nem ellenkeztem.
Mire átverekedtünk magunkat a zenére tomboló tömegen, mintha még zsúfoltabbnak tűnt volna a terem. Egy kis hátsó szobába vezettek a srácok, ami gyakorlatilag Adrian törzshelyének számított. Arrébb húztam a függönyt, ami az ajtót helyettesítette, és beléptem a helyiségbe, amit zöld fény világított meg, aztán folyamatosan kékre váltott, majd narancs, lilára, és így tovább…

2013. július 9., kedd

3. fejezet - Úton

Kicsit rég jártam erre, de itt vagyok... Jó olvasást! :)




„- Add a kezed! - Nyújtotta felém a kezét Adrian, viszont én nem voltam hajlandó megfogni.
Kint álltam egy régi, romos vár egyik párkányán, Adrian pedig épp az ablakon hajolt ki, hátha vissza tud hívni az épületbe. De nem. Nem akartam neki engedelmeskedni, ezért ő is elkezdett kimászni utánam.
- Menj vissza! - Üvöltöttem. - Menj vissza, vagy leugrom! – Eközben az alattunk lévő, háborgó tengerre pillantottam, ami mintha csak arra várt volna, hogy tényleg belevessem magam.
- Nem ugrasz te le... - Próbált gyengéden ellenkezni, viszont ezzel inkább csak saját magát próbálta győzködni, mintsem engem.