2013. július 24., szerda

7. fejezet - Menni fog

Sziasztok! Itt is van a fejezet, ahogy ígértem, szerdán. Legközelebb kereken két hét múlva hozom a következő részt, mert a következő hónapban rengeteg helyre megyek, és csak így lesz időm. :D Utána pedig igyekszem, ígérem. :D



- Oké. – Egyezett bele Anthony, mikor már vagy két órája sétálgattunk fel-alá az Intézethez tartozó kis parkban. – Akkor mostantól kezdve egészen addig békén hagylak, amíg akármit nem akarsz tőlem. Jó lesz így?
Bólintásomra mintha némi csalódottságot fedeztem volna fel Anthonyn, viszont azt a keveset is elég jól tudta titkolni. Csendben indultunk vissza az épületbe, szigorúan betartva a két lépés távolságot.
Ahogy odaértünk a bejárathoz, megéreztem, valaki figyel. Megfordulva Adriant láttam a kapu előtt ácsorogni. Egyenesen engem nézett.

2013. július 21., vasárnap

6. fejezet - Agyrém

Bocsi, hogy késtem, de nyaralni voltam. A következő egy hónap pedig meglehetősen zűrös lesz... Az biztos, hogy szerdán tudom hozni a következő részt, utána pedig csak KÉT HÉT MÚLVA lesz újra, szintén SZERDÁN. Aztán még ezután is egyszer vagy kétszer így lesz, de augusztus végétől úgy néz ki, már tudom rendesen hozni a frisset, hetente kétszer. Remélem, nem gond. :D



Egy ideig még Anthony-hoz simulva zokogtam. Nem igazán tudtam uralkodni az érzelmeimen. Egyszerűen mindent kiadtam magamból, amit mostanában visszafojtottam.
- Tévedtem. – Motyogtam, mikor már megnyugodtam valamennyire.
- Miben? – Kérdezte döbbenten.
- Veled kapcsolatban… Változtál… - Ahogy ezt kimondtam, láttam, őt is sikerült megdöbbentenem. Mintha valami teljesen másra számított volna. – Nem is kicsit…
Anthony már nyitotta a száját, hogy válaszoljon, vagy inkább ellenkezzen, de abban a pillanatban Erik rontott be az ajtón.