2013. augusztus 16., péntek

9. fejezet - Csak egy kis csata

Sziasztok! Ahogy ígértem, itt van a következő fejezet. Viszont arra az elhatározásra jutottam, hogy bevezetném a kommenthatárt. Ha ti is írók vagytok, tudjátok, mennyire fontos a negatív és a pozitív kritika is. Úgyhogy ehhez a gonosz lépéshez folyamodtam, sajnálom. Egyelőre úgy gondoltam, 2 komit szeretnék kapni a folytatáshoz. Remélem, ezért nem fogtok rám haragudni. :)



Nagyjából háromemeletnyi zuhanás után érkeztem meg a háztetőre, majd a cserepeken gurultam tovább. Már azt hittem, le fogok esni a tetőről, mikor sikerült megkapaszkodnom az ereszcsatornában.
A hangokból sejtettem, a férfi kiugrott utánam. Mivel gyakorlatilag mindenhol megvágtam magam az üvegszilánkokkal, így az ujjaim is véresek voltak, és igencsak csúsztak. Majdnem elengedtem az ereszt, hátha sikerült úgy leérkeznem, hogy nem teszek nagyobb kárt magamban, azonban a srác megragadta a csuklómat, és felhúzott. Lenyomott fekvő helyzetbe, míg én kapálóztam alatta.
- Engedj el! – Kiabáltam.
- Bocs, de megbízásom van, úgyhogy nem tehetem… - Nevetett. – Gyere szépen! – Megpróbált maga után vonszolni, azonban amennyire tudtam, nem könnyítettem meg a dolgát. Egy ideig tűrte, de amint megunta visszakézből pofon vágott, majd lejjebb lökött egy szinttel, a következő tetőrészre.